Het Strandpark, orangerie op ’t zand

 

 
Strandpark organiseert in de zomermaanden vrij toegankelijke evenementen, zoals een Buurt BBQ, de Afternoon Disco en een picknick. Ook in de planning staan een aantal exposities, optredens en veel kinderspeeldagen. Voor iedereen wat wils dus! Hou de agenda in de gaten voor een update. Bij mooi weer en evenementen is de non-alcoholische bar open voor koffie/thee, fris, sap, limonade, ijs & tosti's.
 
Wil jij zelf een evenement organiseren op Strandpark? Dat kan. Netwerkborrel, minifestival of dansfeestje, veel is mogelijk. Neem contact op met [email protected] voor meer informatie of bel 0613686451.
 
Initiatief van....
StrandPark is een initiatief van Trifolium Tuinontwerp en buro ZOOOI, uitgevoerd i.s.m. Majeur Stand- & Interieurbouw. De intentie is om met deze tijdelijke oase aan de Schie de kwaliteit van de openbare ruimte en de leefbaarheid van Coolhaven te verbeteren. Zolang er niet gebouwd wordt aan de nieuwe Machinist, blijft Strandpark bestaan en zoals het er nu uitziet, zal de bouw pas in het voorjaar van 2015 van start gaan.
 
www.strandparkcoolhaven.nl
www.coolhavenkade.nl